Aanbod

Overzicht aanbod

De bibliotheek bezit circa 38.000 werken. De collectie bestaat niet enkel uit boeken voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Ook de stripliefhebbers komen in de bib zeker aan hun trekken. Verder heeft de bibliotheek een abonnement op vier kranten en vijftig tijdschriften. Steeds meer aandacht gaat uit naar nieuwe media. Internet is gratis raadpleegbaar en er is een uitgebreide dvd-collectie. Je kan bij ons ook e-boeken en e-readers ontlenen. Vind je toch niet wat je zoekt, dan helpen we je graag verder.

Brusselse Bibliotheken

Sinds eind augustus 2007 is de bibliotheek van Sint-Pieters-Woluwe aangesloten bij het netwerk van Brusselse Bibliotheken. Alle Nederlandstalige Brusselse openbare bibliotheken maken deel uit van dit netwerk. Je kan dus met je kaart in al deze bibliotheken terecht. Je brengt echter wel steeds de media terug naar de bibliotheek waar je ze hebt ontleend. De eventuele kosten of boetes worden eveneens geregeld in de bibliotheek waar je ze opliep.

De catalogus van de Brusselse bibliotheken kan je hier raadplegen. Zo kan je thuis of op het werk nakijken of een bepaald boek aanwezig is. Je kan de door jouw uitgeleende werken zelf verlengen.

Aankoopsuggesties

Als je een boek, strip of film niet in onze catalogus vindt en als je denkt dat het in onze collectie thuishoort, kan je via onderstaand formulier een aankoopsuggestie indienen.

Formulier aankoopsuggestie

Bibliotheekrondleiding

Wil je met een groep een rondleiding volgen, dan kan je dat via onderstaand formulier aanvragen:

Formulier rondleiding